broHovedside
Vedtekter
Styret
Kontakt
Bli medlem
Virtuell tur
Alnas kilder
Oslo Elveforum


Lysvandring
Reklame for lysvandringen
Publisert  26.05.06
Sist endret  26.05.06
 
Lysvandringen har allerede fått mye offentlig omtale. Vi har tidligere sitert Groruddalen og Aftenposten. Men i dag åpnet vi "EiendomsMarkedet", og fant følgende artikkel:

EiendomsMarkedet uke 21

I teksten sto det bl.a:

"Lysvandring langs Alnaelva
Med tre tusen fakkelbokser langs hele elva, og mange tusen mennesker som fant veien til Alnaelva og deltok i vandringen, ble fjorårets hendelse en begivenhet. Slik skal det bli hver høst fremover. Underveis på strekningen fra alnsjøen til Kværner i Svartdalen møter man barneteater, speidere, trubadurer, kor, Friluftsetaten, Vann-og avløpsetaten, Bydel Alna og ikke minst får man en flott naturopplevelse. Blir man sulten underveis, er det muligheter for kaffe, vafler, sjokoloade og pølser. Speiderne sørger for egen grillplass der vandrerne kan grille en speiderpølse. Noen velger å gå hele strekningen på 15 km, og noen velger den strekningen som passer best for seg."


EiendomsMarkedet uke 21


EiendomsMarkedet kommer fra DnBNOR Eiendom, og hevder å være den største boligavis i Oslo og Akershus. Siden den kom som annonsebilag til Aftenposten, er den i hvertfall blitt distribuert til alle Aftenpostenabonnenter.