broHovedside
Vedtekter
Styret
Kontakt
Bli medlem
Virtuell tur
Alnas kilder
Oslo Elveforum


Lysvandring
Lysvandring 2008, Alnaparken og Alfaset.
Publisert  27.08.08
Sist endret  27.08.08
 
Vi har delt opp programmet bydelsvis, men fordi så mye av elva renner gjennom bydel Alna, og fordi vi beklageligvis har et markert skille ved terminalen, har vi delt opp i Alnaparken og Smalvollen. Vi kunne kanskje like gjerne kalt det Alna Sør og Alna Nord, men er usikre på om denne oppdelingen brukes andre steder i bydelen med andre grenser. Et par innslag på Alfaset gård, som helt klart ikke ligger i parken, er tatt med her.


Alnaelvas venner
Alnaparken er et av to steder der Alnaelvas venner har egen stand. Du kan få informasjon om foreningen og elva. Du kan få kjøpt boka "Alna (Loelva)", og ikke minst: Du kan melde deg inn i foreningen. Det er mange på lysvandringene som finner ut at dette skal de gjøre igjen i dagslys. Oppgi navn og kontaktinfo, så blir du invitert til en tur langs elva utpå våren en gang.


Charlie's vocal combo
Charlie's vocal combo
Faste deltakere under lysvandringen. Når dette skrives regner vi med at de står i nærheten av stallen, men det kan bli gjort endringer i siste øyeblikk. Gruppen har ikke egen hjemmesdide, men du kan lese mer om dem her.

Bydel Alna
Bydel Alna
Bydel Alna deltar alltid aktivt i lysvandringen, og har stand i parken. Når dette skrives er bydelen mest opptatt av nært forestående arrangementer som Alna kultur- og matfestival og Lindebeg kulturfestival, men når vandringen nærmer seg kan du sikkert lese mer på bydelens side.

Alna ridesenter
Alna ridesenter
Alna ridesenter skal ikke underholde, men de har åpen kafé!<. Den største forskjellen mellom vandringene langs Akerselva og langs Alna er vel fraværet av åpne utesteder hos oss. Og det er jo nettopp villmarksfølelsen vi setter sånn pris på. Men når du f.eks. har gått fra Kværner til Alnaparken, så smaker det utrolig godt med en kopp kaffe. Og i år skal det være mer betjening og mer vaffelrøre enn i fjor. Du kan lese mer om stallen på Ridesenterets sider

Furuset vel
Furuset vel
Furuset vel deltar også i år med visning av historiske bilder. Du kan lese mer om Furuset vel på velets sider


Sigrid Marie Refsum
Sigrid Marie Refsum
Sigrid Marie Refsum underholder med egne og andres sanger. Du kan lese mer og Sigrid Marie og noen av tekstene hennes på sidene til Volapük


Groruddalen historielag
Groruddalen historielag
Groruddalen historielag står på Alfaset gård. Du kan lese mer om historielaget på Groruddalen historielags nettside.


Haugerud frivillighetssentral
Haugerud Frivillighetssentral
Haugerud frivillighetssentral står på Alfaset gård. Får å lese mer om frivillighetssentralen, gå til Bydel Alnas sider.