broHovedside
Vedtekter
Styret
Kontakt
Bli medlem
Virtuell tur
Alnas kilder
Oslo Elveforum


Lysvandring
Lysvandring 2010
Publisert  20.08.10
Sist endret  20.08.10
 


NB! Dette er om lysvandringen i 2010! For årets lysvandring, bruk menyen til venstreHvis du har tenkt å være med på lysvandringen til høsten, så bokmerk denne siden med en gang. Og skriv opp datoen: Torsdag 16. september.Hva skjer

Langs hele ruta står det folk og har noe å tilby, enten det er vafler, informasjon eller underholdning. Lysvandringen er på mange måter Groruddalen som feirer seg selv og viser sine fortrinn. Både den fantastiske naturen, og det rike organisasjons- og kulturlivet.

Vi har imidlertid ennå ikke kommet så langt med programmet at vi kan legge det ut her..

Det er forøvrig viktig å være klar over følgende: Tiden for vandringen er satt opp som 19.00 til 22.30. Dette er av hensyn til de som ønsker å få med seg hele elva, da trenger du så lang tid. De fleste steder begynner underholdningen kl. 19.00, og ikke alle orker å stå ved stien i tre og en halv time. Noen av de yngre deltakerene har leggetid 22.30! Derfor må du regne med at det blir stillere langs veien jo senere det blir.

Ingen av bydelsprogrammene er komplette - dette er bare de vi foreløpig har fått svar fra. Følg med.

Bydel Stovner

Bydel Grorud

Bydel Alna - Alnaparken og Alfaset

Bydel Alna - Smalvollen

Gamle Oslo

Hvor skal vi gå?

Et vanlig spørsmål er "Hvor begynner turen?". Vi har tidligere hatt offisiell start med faner og musikkorps. Men selv om det er hyggelig å gå flere sammen, så er det mindre hyggelig hvis alle skal gå samtidig på samme sted. Du kan derfor starte hvor duvil, og gå oppover eller nedover langs elven. Og du kan gå så langt du vil. Alle går sin del av elva.

Det er selvfølgelig hyggelig at noen vil ha med seg alt, men for mange blir den turen for lang. Den nye 66 bussen går lange strekninger paralellt med turveien, og gir muligheter til å komponere en egen tur satt sammen av ulike strekninger.

For de som ikke er kjent, har vi listet opp noen mulige steder å starte på denne siden