broHovedside
Vedtekter
Styret
Kontakt
Bli medlem
Virtuell tur
Alnas kilder
Oslo Elveforum


Lysvandring
Lysvandring 2008
Publisert  13.09.08
Sist endret  13.09.08
 
I andre enden av Smalvollen traff vi Derek Matthews bandHer fant vi også Tveten gårds vennerog Folkeakademiet HellerudPå Alfaset gård møtte vi Grorud historielag, med fotoutstilling,og Hellerud friviillighetssentral med forsyninger til sultne og tørste vandrere.

Neste stopp var Alna ridesenter, der kafeen holdt åpent sent.Men Charlie's Vocal Combo hadde alt gått hjem. Det begynte å bli sent, og det var ikke mange igjen langs veien. Vi så så vidt baklysene til bilen som hentet utstyret til Furuset vel og de andre som hadde stått øverst i Alnaparken. Rett før Grorud stasjon traff vi Sigrid Marie Refsum, som spilte egne (og andres) sanger på gitar.Og standen til Stopp Huken - Vern marka! sto der den, men helt alene og forlatt.
Som du skjønner er det mye av det som skjedde vi ikke har fått med oss. Vi var enten for tidlig eller for sent ute mange steder. Og slik må det være på en lysvandring. Heldigvis er det mange som kommer tilbake år etter år, slik at det forhåpentligvis går an å ta igjen det forsømte ved å velge en annen rute, eller et annet starttidspunkt.

Men vi tar i mot med takk hvis det er noen som har bilder av de innslagene vi ikke fikk med oss i år.

side 1 side 2 side 3